Studieboek Ethernet TCP/IP Bestellen.

Specificaties en afbeelding

Ethernet TCP/IP Studieboek
Auteur Peter Quené (pqtrain)
ISBN ISBN-9789464377972
Specificaties
 Afwerking wit leder hardcover
formaat A4
dikte 3cm
aantal bladzijden 344 dubbelzijdig
papier 200 grams glossy premium
druk full color
illustraties 90% van de pagina’s
Meegeleverd
USB Thumb drive
Opslagcapaciteit 4GiB USB-A 2.0
Sleutelhanger Ja
extra kroonkurk opener
USB inschuifbaar Ja
Multitool
Materiaal Aluminium
lengte 110mm
dikte 15mm
Aantal bits 8
magnetisch ja
Extra’s
Luxe rugtas flesopener met kurkentrekker
pen fijnschrijver verrassing goodie
pen met led lampje

Dit boek is een must voor elke techneut die te maken heeft of krijgt met netwerk koppelingen. Module 1 is de start van alle onderwerpen en behandelt de basis terminologie die gebruikt wordt in de modules 2-8. Module 2 (Het OSI Model) wordt gebruikt als netwerk referentie model en is eigenlijk een must voor alle modules hierna.

Module 3 bespreekt de LAN (Local Area Network) transport media (Twisted Pair en Fiber Optic). Module 3-Bijlage (seriële verbindingen) is hiervan losgekoppeld omdat deze netwerk verbindingen behalve dan bij wat oudere apparatuur en GBS (Gebouw Beheer Systemen) nauwelijks meer voorkomen.

Ik wil in deze modules de belangrijkste ICT termen en technologieën langs laten komen. Om de lezer vertrouwd te maken met hoe deze termen in de praktijk voorkomen, worden deze zowel in het Engels als Nederlands genoemd. Deze modules zijn bedoeld voor mensen met een technische achtergrond, maar dat hoeft niet speciaal een technische ICT achtergrond te zijn. Netwerk beveiliging wordt behandeld binnen elke module met voorbeelden die te maken hebben met de daar besproken onderwerpen.

Het begin van elke module gaat vooraf aan een gekleurd tabblad. Achter in dit boek is een index opgenomen met alle specifieke onderwerpen die behandeld worden per module, gevolgd door een afkortingenlijst per module in chronologische volgorde. Hierbij worden telkens dezelfde tabblad kleuren gebruikt. Als laatste is er een complete afkortingenlijst (wit) opgenomen in alfabetische volgorde met hierachter de modules waar deze afkortingen gebruikt worden.

De technische inhoud van deze modules sluit aan op de klassikale trainingen die pqtrain verzorgt, met name de training Ethernet-TCP/IP Basis en Vervolg. Heeft u opmerkingen over of aanvullingen op de inhoud dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Studieboek Ethernet TCP/IP Inhoud.

119,= Euro inclusief verzendkosten en 9% b.t.w.

 

Bestellen kan via het contactformulier (rechts boven in het menu)

pqtrain boek impressie pdf download

Klik hier onder voor een flipboek versie (klik eerst op het kruisje om de add te sluiten).