Peter Quené

Na een MBO opleiding Technische Informatica (MTS Apeldoorn) heeft Peter Quené diverse technische ICT functies vervuld. Een korte periode als technisch specialist bij Data Processing Systems, Apple dealer in Vaassen waarna hij bij Getronics in Apeldoorn terecht is gekomen in 1987. Hier heeft hij 13 jaar field service werk gedaan. In deze periode gecertificeerd tot Master Certified Novell Instructor + Microsoft Technical Trainer en in 2001 als full time trainer/instructor en coach werkzaamheden verricht voor de afdeling Learning & Development van Getronics Nederland. In 2009 vond hij de tijd rijp om op geheel eigen benen te gaan staan en is op 1 November van dat jaar begonnen met zijn bedrijf Pqtrain in Vierhouten.

Wie zijn wij ?

Pqtrain is opgericht op 1 November 2009 door Technical ICT specialist Peter Quené.

Pqtrain richt zich op betaalbare maatwerktrainingen. Dit is een klassikale leervorm voor het tarrief van een blended leergang. Dit is mogelijk doordat vooraf aan de training eerst bekeken wordt welke leerdoelen wenselijk zijn zodat er een zeer gericht opleidingsprogramma samengesteld kan worden.

Deze voorbereidingen zitten allemaal in het dagtarief van Pqtrain zodat u nooit verrast wordt met meerwerk of maatwerk kosten. Ook berekenen wij geen reis en verblijfkosten (geldt voor alle lokaties in Nederland).

Hiernaast heeft Pqtrain alle mogelijke hardware en software in eigen beheer zodat elke training op een door u gewenste lokatie geregeld kan worden.