Regel uw training direct bij de Trainer.Betaalbare maatwerk trainingen

pqtrain werkt rechtstreeks voor de klant zonder tussenkomst van een intermediair. pqtrain regelt alles dus zelf van A tot Z en dat betekent relatief zeer lage trainingskosten. pqtrain is ook aktief als trainer bij o.a. NCOI, ROVC, Axolot, 5hart en Soba Security Opleidingen.

pqtrain richt zich op ICT opleidingen t.b.v Helpdesk en Servicedesk medewerkers, Systeembeheerders, IT Professionals. pqtrain verzorgt ook netwerk introductie en omscholings opleidingen voor de installatie, beveiliging en industriele automatiserings branche. Bij pqtrain bent u dus aan het juiste adres als het gaat om het fundament van
internet of things zoals dat tegenwoordig zo mooi heet.

Voor elk opleidingstaject maken we gebruik van het pqtrain adviesmodel. Heeft u een opleidingsvraag dan komen we graag vrijblijvend dit model toepassen op uw wensen.


Ethernet - TCP/IP

Deze training wordt op maat gemaakt zodat de deelnemers leren waar echt behoefte aan is. Er wordt tijdens de training veel aandacht besteed aan praktijk zodat men de stof niet alleen kent maar dat men het ook kan toepassen. Uiteraard kan deze training op elke gewenste lokatie gegeven worden. Informeer naar de tarieven. lees meer
Geen reis en verblijfkosten.

pqtrain rekent geen reis en verblijf kosten. Dit geldt voor alle trainingen in Nederland. pqtrain kan voor een lokatie zorgen bij u in de buurt tegen de daar geldende kosten. Uiteraard kunnen we ook de training regelen in uw eigen bedrijf. U bepaalt dus zelf waar de training moet plaatsvinden.Ethernet TCP/IP cursisten ervaringen.

"De cursus was leuk en leerzaam. De stof was lastig maar door de uitleg van Peter Quene begrijpbaar"

"Aandacht voor iedereen, juist ook de mensen die de meeste moeite hadden met de stof"


"Ik vond het een prettige cursus. Peter heeft zeker veel kennis en brengt het op een leuke manier over met genoeg ruimte voor vragen"

"Echt een aanrader, wel snel gegaan"

"Goed in details afgewisseld in goed begrijpbare taal"

----------------------------------------

Waardeloze training.... heeft pqtrain tot op heden niet ontvangen.
ERVARINGEN


Schrijf een ervaring

Bekijk hier andere ervaringen.